50 dagar kvar och syångest

Idag har jag femtio dagar kvar till beräknad förlossning. Femtio snabba dagar, hoppas jag!

Under ledigheten har vi hunnit med en hel del här hemma. Jag håller dock fortfarande på med min lilla ”bokhörna” och tillhörande fåtöjler. Har idag spenderat många timmar framför symaskinen för att sy nya klädslar till dynorna. Jag sydde lite och sen trasslade allt ihop sig för hundrade gången, så då grät jag en skvätt, stack mig på nån nål eller motsvarande, sen sydde jag vidare. Har fortfarande tre dynor kvar att sy… Men det blir så fint!

Den kommande veckan kommer att gå fort! På Onsdag drar jag till Göteborg för en konferens och stannar till Fredag eftermiddag. Ska bli trevligt att komma iväg lite. Det var ett tag sedan nu. Ska även hinna träffa lite vänner från min tid som Göteborgsbo… Längtar!

Annars går väl mitt liv ut på att planera in perfektaste tiden att inmundiga min järntablett två gånger dagligen. Och att ha halsbränna. Rapelirap! Urk.

Sykvinnan har sytt upp en ny uniform åt mig, så den blir det premiär för imorgon på jobbet! Inget mer rosa på ett tag alltså. Men mina naglar är fint ljuslila!

4 thoughts on “50 dagar kvar och syångest

 1. Trodde jag räknades till dina vänner i gbg.. 🙁
  Jag är hem-hemma, vet inte när jag åker ner igen.

 2. Jag har inte hört av mig till nån än, för jag vet inte hur länge vi håller på om kvällarna… och det är bara två kvällar. Och jag är höggravid och eventuellt jättetrött. Därför.
  Men det är klart att jag vill träffa dig om vi kan! Förstår du väl!

 3. Åh fy för halsbränna! Det var verkligen fruktansvärt på slutet tyckte jag. Men försvann i samma stund som man inte var gravid längre.

  Det går okej att vara ensam utan E, men det krävs nog några veckor till innan jag känner mig helt säker.

  50 dagar är ju väldigt kort tid! När slutar du jobba?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *