Älgsläpp 2012

Idag var det dags för årets älgsläpp och som gammal älgguide är detta inget arrangemang som går obemärkt förbi. Det var galet mycket folk och en himla trevlig tillställning, verkligen lyckat! Elise har varit på topp hela dagen och strax innan hon skulle somna sa jag till henne: ”Vilken fantastisk dag vi haft idag Elise!” ”JAA!”, svarade hon instämmande. Och så bestämde vi att morgondagen skulle bli minst lika underbar.

image

En av älgarna som Elise klappade och matade med äpple. Tyvärr fick jag inga bra bilder på Elise och älgarna, det var människor överallt. Men det lär bli fler turer dit i sommar!

image

Nu är Militärpappan äntligen hemma och då kan man få åka på axlarna lite oftare. Man ser så bra ställen där ifrån, som man måste besöka…

image

Vi hade med oss picknick som vi fikade på efteråt och så busade Elise och Finaste grannens stora loss.

image

Det var ponnyridning på gården och hästarna gick förbi där vi satt och fikade. När barnen busade runt just när hästarna kom förbi sa Militärpappan till barnen att hålla i sig i bänken, just för att de inte skulle vara precis överallt just då. Så fort hästarna kom sprang de sedan till bänken för att hålla i sig. Sen kom de visst på egna regler, som att det var vänster hand som gällde… Så söta!

image

Tilia var också med såklart! Fast hon såg inte en endaste älg. Hon sov sig igenom hela tillställningen, på min mage. Favvoplatsen!

5 thoughts on “Älgsläpp 2012

  1. Ohh så underbart och söt hon är med sin lilla toffs lillasyster. Så härlig dag ni haft =D

    Det är ok med mig, det knallar på

  2. Älgsläpp, fasiken vad roligt. Häftiga djur det där, stora och fina. Älgguide låter ju verkligen spännande, fattar inte hur du kunde sluta med det.

    Och att träna kl 22 är även i överkant för mig…då ska jag helst vara klar och duschad. Tränar jag sent måste jag dessutom planera in nått lugnt pass som inte frigör för mycket endorfiner, omöjligt att somna då….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *