Älskade underbara smärta!

Gravid vecka 37

Såhär ser jag ut för tillfället. Lite som en Heffaklump. Inte minst benen. Men, mina vänner, snart är det över och jag kan börja träna igen! Yippie!!!

Förresten sa BM idag att Militärbebisen har fixerat sig. Jo tack, jag har kännt det. Mest på kvällarna när jag ska sova. En ilande känsla rakt nedåt, inuti mig. Borr, borr! Även fast det är en obehaglig känsla rent fysiskt, så har jag vänt den till nåt häftigt! Jag har liksom förstått vad som pågår på nåt sätt. Så de obehagliga ilande borren känns bara i första ögonblocket, sen känns det mer… coolt, häftigt och nästan lite kittlande skönt. Och absolut nödvändigt!

Hoppas jag kan vända förlossningssmärtorna på samma sätt. Det ska jag öva på medans jag ligger här och ligger!

5 thoughts on “Älskade underbara smärta!

  1. Nu vet jag ju inte hur du såg ut innan du blev gravid men jag tycker att du ser otroligt fräsch ut! Och vilken perfekt mage, du passar att vara gravid! =)

    • Tack, Rebecca! Vad gullig du är! Innan jag blev gravid såg jag ungefär ut som nu minus ca 25 kg… Oh, my God! Men det är inte mycket att göra åt… nu.
      Det blir mitt projekt efter förlossningen. Bara jag kan träna igen, så trillar de nog av, hoppas jag. Ser fram emot denna resa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *