Annorlunda

När jag kom upp för att stoppa om Elise en stund efter hon somnat möttes jag av denna syn. Hon hade kastat ner täcket och kudden på golvet och trasslat in sina fötter i spjälorna på sängen. Men sov som en stock med tummen i munnen…

Visst hörde jag att hon stökade en del efter nattningen men inte värre än vanligt och det sista jag hörde från henne var ett ”Bä bä”, i olika toner då hon låg och sjöng där uppe. Mammans sötaste lilla skelett!

image

image

Idag var Hemliga Marie här för att hämta Vackraste hunden som ska få hänga på Landet stora delar av veckan. Skönt för henne och för oss just nu. Militärpappan åker till Högsby med Elise imorgon och kommer inte hem igen förrän på torsdag. Kvar blir jag och mina böcker, studieböcker alltså. Jag har varit ensam en del sedan Elise kom till världen men inte i fyra dagar utan att arbeta. För jag är ledig hela veckan och den tiden ska utnyttjas till max!

Prio ett blir plugg men det finns tid för så mycket mer! Det ska bli väldigt lyxigt, kanske skönt?! Och förmodligen något ensamt.

5 thoughts on “Annorlunda

  1. haha, M brukar också ligga mer på tvärsen än rätt i sängen och täcket är oftast någon annanstans än på hennes kropp 😉 Förstår verkligen att det är delade känslor inför att vara helt ensam hemma. Samtidigt som man har chans att få en hel del gjort så saknar man ju familjen så otroligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *