Dagarna som fylls

image

Tiden rusar just nu och dagarna fylls med allt mellan himmel och jord! Jag lever ett omväxlande liv och tänker att det blir vad man gör det till. Denna vecka är jag på Kungsholms fort i Karlskrona skärgård för att hålla i UGL, en kurs i Ledarskap och grupputveckling. Det är så roligt att hålla dessa kurser tycker jag! Intensivt och utvecklande på flera plan.

image

Hemma har jag kommit in i ett sortera-tillstånd där jag rensar bland klänningar, skor, ytterkläder och leksaker. Tömma, städa ur, rensa i tre högar: slänga,  behålla och skänka. En fantastisk lättnad och som jag älskar strukturen när det är klart!

image

Slutet av förra veckan spenderade jag i Halmstad där jag var på konferens för kvinnor i Försvarsmakten. Vi var över tvåhundra tjejer och det var en fantastisk känsla att sitta där bland alla uniformer och flätor! Flera bra debatter, intressanta diskussioner och inspirerande föreläsare!

image

Tjejerna där hemma håller ställningen när jag är borta och håller uppe puts och studs, som ni ser! Jag längtar massor men har samtidigt lätt att slukas upp i min uppgift där jag är vilket är en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb, tycker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *