Dagens träning: Onsdag

Idag hade jag tid att köra på med ett lite längre pass och som jag skrev igår så gäller det att ta vara på tillfällena som ges. Egentligen hade jag tänkt mig ett konditionspass idag men att powerwalka känns meningslöst utan hund. (Jag tränade under förmiddagen på arbetstid). Spinning fanns att tillgå som pass under den tiden jag kunde träna men jag cyklar ju redan över en timme om dagen (och har ont i rumpan) så det kändes inte alls lockande. Jag siktade in mig på ännu ett styrkepass istället och det visade sig vara riktigt svettigt, pulshöjande och roligt, så det ångrar jag inte!

Uppvärming: Cykel, 10 minuter

Block 1: 

Fem varv. Ingen vila mellan varven: 45 sek på bandet – 20 utfall bakåt – 30 sek planka på armbågar och fötter.

Block 2: 

Tre varv. 15 repetitioner. Kort vila mellan de tre varven: Smala latsdrag – Hantelrodd – Step up på hög låda.

Block 3:

Tre varv. 15 repetitioner. Kort vila mellan de tre varven: Liggande bröstpress med hantlar – Sittande axelpress – Djupa knäböj med breda ben så magen får plats.

Block 4:

Tre varv. 15 repetitioner. Kort vila mellan de tre varven: 30 sek planka med knäna på pilatesboll och raka armar – Utfall bakåt + spark framåt uppåt, en sida i taget – Djupa knäböj med händerna knäppta bakom huvudet.

Passet tog 70 minuter, inklusive uppvärmning. Tungt som fan, så jättebra enligt mig!

5 thoughts on “Dagens träning: Onsdag

  1. Jag tycker ni är så grymma som orkar träna. Jag vill, men vet inte riktigt vart jag borde börja. Tråkigt att du har en sån dag, jag är tyvärr inte heller på något glittrande humör, men hoppas det har vänt tills imorgon. Vissa dagar är varken orken eller tålamodet med en märker jag… 🙁

    • Jag vet faktiskt inte hur jag skulle orka om jag inte kunde träna. Det blir lite som en drog… Dagen har varit jättebra men det är nu mot slutet som jag har hamnat ur fas, liksom. Imorgon blir bättre för på fredag är jag ledig!!

  2. Önskar så att jag kunde bli lite beroende av träning. Men jag är född latmask och har verkligen försökt hitta endorfinkickarna – men de gånger jag får till någorlunda kontinuitet på min träning så är det ren viljestyrka och aldrig njutning. Trist men sant 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *