Eld

Vi har investerat i en braskamin till vår villa. Det fanns en öppenspis med insats från tidigt 90-tal, men det var ett par grejer som behövde åtgärdas på den och då bestämde vi oss för att sätta in en helt ny kamin istället. När vi renoverade entréplanet öppnade vi upp mellan vardagsrum och kök och då kändes öppnaspisen plötsligt felvänd. Den nya braskaminen kommer att stå på öppnaspisens kortsida och så murar vi igen lite. Muraren kommer i veckan och när allt är klart lägger jag upp bilder, hade jag tänkt mig.

Vi köpte vårt hus från 1970 förra sommaren och har börjat renovera det så som vi vill bo. Har funderingar på att lägga upp lite före- och efterbilder. Är ni intresserade av att se?

Idag har Elise fått gröt för första gången, med aprikospuré till efterrätt, eller mellanrätt kanske passar bättre att säga, för vi gav henne typ varannan sked. Hon älskade det och åt mycket mer än vad jag tänkt! Jag gör Elises mat själv och köper bara färdig mat i undantagsfall, får se hur länge det funkar… Idag gjorde jag maten efter Rebeccas recept. Hon har flera bra recept på barnmat och jag rekommenderar verkligen en titt på hennes sida!

Nu ska Elise och jag gå ut i snön och ta lite juliga kort!

One thought on “Eld

  1. Åh, tack! Vad glad jag blir att du testar recepten! Kul att Elise gillade det! Idag har jag lagat massa mat till Isak, brukar laga en dag varje vecka (på helgen så E kan ta Isak under tiden) så att det räcker hela veckan. Betydligt lättare och smartare än att laga mat varannan dag, det skulle jag aldrig orka…

    Jag är MYCKET intresserad av att se före och efter-bilder på huset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *