En annan nyårsafton

Nyårsafton idag. Militärpappan jobbar borta flera dygn över nyår och natten innan han åkte fick Tilia fyrtio graders feber. Så är det än. Så tyvärr fick jag och barnen ställa in vår middag hos vänner och istället vara hemma. Min snälla bror kom hit en stund och lekte med Elise på förmiddagen så jag kunde få sova någon timme med Tilia som inte direkt sover om nätterna…

Jag känner mig som en ny människa!

image

Elise vet väl inte riktigt om att det är nyårsafton och det är kanske lika bra det. Vi festar till det lite med Söta Björnar så här på eftermiddagen och kollar på Teletubbies samtidigt. Jag har försökt förklara vad nyårsafton är och att det börjar ett nytt år imorgon. Elise säger att hon i så fall måste ha kalas och få paket…

Ja, ja vi lär väl bli varse alla tre runt tolvslaget…

2 thoughts on “En annan nyårsafton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *