En fånge i spåret

image

Kvällens löpning med Läkaremamman gick bra och luften var så härlig att få in i lungorna! Trots att jag tränat två benpass denna vecka kändes jag inte särskilt tung i benen.

Ett delmål med min vikt är uppnått idag och jag kände mig därför extra lätt. Sedan att en människa i min närhet idag sa till mig att jag såg ut som om jag suttit i fångläger och varit utan mat (han syftade visst på ansiktet) ett bra tag, det är ju också en komplimang menar jag!

(Och nej, Det är inte jag och Läkaremamman på bilden.) 

5 thoughts on “En fånge i spåret

    • Jo, ibland kan jag känna så. Men just nu är jag inne i en intensiv period (och har varit ett tag) för att komma i mitt livs form och det vet alla i min närhet (och bloggläsare). Alla har väl sina sätt att peppa! haha!! Jag kan ta det och skrev det för att jag tyckte det var roligt sagt!

  1. Du är absolut strålande! Och jäklar i det vad vältränad du är! Jag har ju noll att jmfra med eftersom jag inte träffat dig innan, men jag känner inte att jag behöver det heller 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *