En social helg

image

Vi åt hotellfrukost på Scandic i lördags med Mormor. Mysigt och lite spännande på samma gång. Barnen fick liksom inte in hur mycket det fanns att välja på och hittade nya saker att plocka från och peta i innan jag ens hunnit sätta mig ner trots otaliga försök. Gott var det i alla fall och lagom mycket folk!
image

Söndagen spenderade vi på Ikea där vi mötte upp Frökenfarmor och Målarfarfar. Perfekt att mötas på mitten! Vi ska ha hantverkare här innan jul och tokhandlade alltifrån möbler till värmeljus för att snabbt få rummen klara när hantverkarna väl lämnar.

När vi skulle åka hem hamnade vi i helt fel tid och ville helst inte förstöra barnens sovrutiner inför måndagen så vi våldgästade en barndomsvän till mig och hennes fina familj. Det slutade med middag, alltså ett våldgästade av rang, innan vi körde de åtta milen hem igen och flickorna somnade gott i bilen. Elise och Ebba blev väldigt glada av att träffa varandra och lekte jättefint! Tilia hängde med dem i det hon fick men såg sin livsuppgift i att ge lillebror Sigge sin napp.  Som hon först var tvungen att dra ur hans mun för att kunna vara snäll och sätta tillbaka den…

Ett kalas på detta och vi lämnar en händelserik och social helg bakom oss!

One thought on “En social helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *