Ensamhet och tystnad – för det är jag värd!

Nu har de andra åkt bort i ett par dagar och kvar är bara jag och Undra. Tid för plugg, träning, sortering av huset och lyxstädning (när man plockar bort och ingen annan plockar fram i samma fart igen, ni vet).

Bäst är ändå tystnaden. 

image

Klart jag kommer sakna dem men detta är så välbehövligt för mig. För att jag ska kunna vara en bra mamma och en livspartner att stå ut med. Känns så skönt att få vara ensam hemma för visst är jag själv när jag behöver det men då åker alltid jag härifrån. Nu är jag här.

Jag ska nog sysselsätta mig! 

4 thoughts on “Ensamhet och tystnad – för det är jag värd!

  1. Ohh så skönt för dig att få vara lite själv och njuta tillsammans med fina Undra, hon tycker nog också det är toppen att få egen tid med sin fina matte med =D

    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *