Ett annat fokus

image

Bloggen innehåller för tillfället inte lika mycket träning som den brukar, tyvärr. Inläggen speglar min vardag och jag springer inte på ytterligare två veckor. Men jag går långa snabba promenader och lyssnar på Sommar i P1. Underbart och väldigt beroendeframkallande!

Jag tränar styrka men inte som jag brukar. Det krävs innovativa tankar att sätta ihop träningspass med övningar som inte involverar höftpartiet, speciellt då jag inte gjort en övning på flera år som inte involverar ungefär hela kroppen på något sätt…

Dessutom fokuserar jag mer på kosten under denna period. Framförallt att få i mig tillräckligt med protein och mer begränsat med kolhydrater än när jag springer flera mil i veckan.

På mitt Instagram lägger jag ut många bilder på min mat. Nedan är kvarg som jag blandat ut med några skedar jordnötssmör och ett par körsbär till. Ett enkelt sätt att få i sig bra protein, tycker jag, för att trycka i mig något äckligt är inte riktigt min grej.

Det ska vara gott att äta hälsosamt!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *