Finbesök på en fredag 

Militärpappan har ett gäng fiskesugna killar här över helgen och jag hänger med kidsen. De är väldigt roliga just nu, måste jag medge. Liksom kul att hänga med och så leker de väldigt fint ihop, de där två tjejerna. 

Efter simskola, lek och hopp i studsmattan blev det fika, choklasbollsbak och påhälsning hos grannarna. Och efter middagen kom Vackerbästis hit. Lycka! Vi drog till Dragsö där vi spelade minigolf och äntligen fick barnen köra bilarna på dansbanan som de längtat efter så länge. De hade superkul!

Själv har jag även yogat, rensat vidare i huset, lyssnat på dagens sommarprat, städat och kört till Kalmar och tillbaka för att hämta vår bil som nu är lagad. 

Dagens påminnelse om de goda tingen: 

1. Lycka är att ha vänner som mina!

2. Att kunna hoppa obegränsat med studsmatta och slippa kissa ner sig är ingen självklarhet för de flesta mammor. Knip-övningar är fantastiska!! Mera snippgympa åt folket!

3. Man blir stel i kroppen om man inte yogar på ett tag. Eller nej, jag vänder på det: som det är nu har jag all chans i världen att bli mer smidig och töjbar. Härligt! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *