Fisketur

image

Vi gick ner till sjön för att testa fiskelyckan igår eftermiddag. Vi metade från bryggan och några rodde ut med båten för att ta några kast. Elise metade med Farfar och tillsammans fick de upp sju småfiskar! Elise styrde upp allt jobb på bryggan och såg till att fiskarna hamnade rätt i hinken. Sen matade hon dem med blommor, försökte klappa och ville krama fiskarna.

image

image

Vädret var minst sagt skiftande, precis som det ska under midsommarhelgen. Tilia sov en stund i vagnen som vi hade lagt en spetsgardin över då vi saknade myggnät. Elise hittade en gammal ekoxe att leka med en stund och på vägen hem stannade vi för att prata med korna.

image

image

image

image

Hemma bakade jag en rulltårta som vi fyllde med smultron och lite jordgubbar från trädgårdslandet.

image

6 thoughts on “Fisketur

  1. ”Skönt” ändå att det är någon mer som har lite problem där i amningsdjungeln. Trots att exakt samma sak (minus sömnproblemet) hände med Lilla A (och då mycket tidigare) så kan jag inte låta bli att känna mig lite lätt misslyckad. Och jag tror att jag lätt projicerar det över som irritation på E för att han inte tycker det är lika jobbigt. Men jag håller tummarna för att natten blir bättre, att karln vaknar som han lovat.
    Och vi är precis lika bra ändå, trots att våra matglada (det MÅSTE ju vara det som är felet.. 😉 ) ungar inte tycker vi erbjuder tillräckligt.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *