Förmiddagslur

image

Tilia har aldrig sovit särskilt länge på dagen vare sig på promenad eller i sin säng. Inte heller i vår ”innevagn”, en gammal Teutonia men skönt knarr och gung, som Elise sov väldigt gott i framför diskmaskinen eller till ljudet av sjövädret från radion.

När Elise var liten var det oftast bara hon och jag och hunden. Nu är ljudnivån en annan med en tvååring i huset, milt sagt. Så nu när vädret blivit svalare och de flesta getingar försvunnit har jag ställt ut innevagnen på altanen och stoppat ner Tilia i den och det visar sig att hon sover väldigt bra där. Från att sova max två gånger en timme på dagen sov hon igår tre timmar på förmiddagen och en och en halv på eftermiddagen! Tider som känns lite mer normala för en knappt halvåring.

Idag var Elise med och ”nattade” Tilia, som hon säger. Fast hon hade sin egen vagn med Pippi i och så gjorde hon precis som jag gjorde med Tilias vagn. Både Pippi och Tilia sover gott sedan en timme tillbaka.

5 thoughts on “Förmiddagslur

  1. Härligt! Billy sov alltid ute innan han började på dagis, ja, inte när det var en massa minus ute men han somnade alltid snabbt och sov länge.

  2. Hej!
    Du skrev ju till mig angående MBC. Nu finns lite mer info uppe!
    Om du vill så kan du maila mig priv så kan jag skicka mer info, om du har frågor etc!

    Hoppas allt är toppen med dig!

    Ha det fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *