Fullt ös!

Här händer grejer! Faktiskt så pass mycket att jag inte ens hinner uppdatera här, även om det varit min intention. Vi har haft barnkalas för Elise och så har vi firat att hennes sommarsimskola har avslutats och att hon på dessa tre veckor lärt sig att simma! Vi är på det stora hela väldigt nöjda med sommarsimskolan i Rödeby och Elise själv är jättenöjd, vilket är huvudsaken. Och att ungen lät sig simma!

Jag har fortsatt mitt projekt att flytta runt möblerna i halva huset… rensat ur och slängt på tippen, sålt saker på Facebook och lagt undan tills jag och syrran ska stå på loppis i augusti. Så. Himla. Skönt! Äntligen hittade jag en plats åt mina prints som väntat så länge på att få komma upp på väggen. Älskade Karlskrona!

Sommarfrukost! Och så min superdupergoda filmjölkslimpa till med ost och tomat på. En kopp kaffe på det och jag skulle inte behöva äta något annat i hela mitt liv! Så känns det nu. 

Själv hoppade jag i badet mitt under löpturen häromdagen. Det var så svalkande och skönt! Löpartightsen fick bada de också. Härligt och uppfriskande att fortsätta löpningen hem sedan! 

Idag har vi varit på Barnens gård med barnens mormor. Elise fick en heldag där i present och det firade vi idag. Vilken dag! Kaninungar, killingar, studsmattor, godis, egengjord pizza och massa bad. Bland så mycket mer! En toppendag på så många sätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *