Gymma hemma

Mitt egna lilla gym!

Mitt egna lilla gym!

Sakta men säkert har jag börjat inse att jag, som bor en mil från gymmet som inte har barnpassning, inte kommer att kunna ta mig dit särskilt ofta med två små barn i familjen. Nu har jag underlättat för mig själv genom att investera i ett mindre gym till hemmet!

Visst har jag haft gummiband och kört lite emellanåt här hemma men det räcker inte så långt, inte för mig. Jag behöver vikter att lyfta och det jag köpt innehåller en skivstång och två små handelstänger samt 50 kg i flera olika viktplattor som jag enkelt kan flytta om hur jag vill beroende på vilken muskel jag ska träna. Perfekt! Jag köpte även en lite tjockare matta och en pilatesboll då jag använder dem mycket på gymmet. Med dessa saker i mitt gym känner jag att jag kommer riktigt långt och än så länge är det inget jag saknar!

Jag har placerat gymmet i källaren där vi har dusch och bastu, och utrymme över. Jag vill inte behöva plocka fram saker i en kvart varje gång jag ska få till ett träningspass utan det behöver finnas snabbt och smidigt tillhands. När jag inte tränar står sakerna lite åt sidan bara och det går på ett par minuter att ställa sakerna på det sätt jag vill ha dem. Perfekt!

Tar liten plats när det inte används.

Tar liten plats när det inte används.

7 thoughts on “Gymma hemma

 1. Jag är SÅ avundsjuk på ditt hemmagym! Det är när jag läser sånt här som jag blir sugen på hus…

  Jag funderar på att köpa en kettlebell men kan inte bestämma mig för vilken vikt. Det är ungefär vad vi får plats med i vår lägenhet.

 2. Perfekt! Jag skulle också vilja ha ett litet gym hemma. Jag hade en crosstrainer men den sålde jag =)! Tror jag har två 2 kgs hantalr och ett hopprep nu.

 3. Så bra. superpraktiskt ju =D. Jag måste också komma igång nu, usscch trivs inte alls med som det varit nu med allt ätande och fått några extra kg jag inte vill ha =D

  SÅ nu ska vi få bort den knöliga magen man fått haha

  God Fortsättning
  kramar

 4. Åh gud va avis jag blir på själva utrymmet! En källare, bara en sån sak!! Hus är verkligen en dröm som jag inte vet om vi någonsin kommer lyckas med i den här stan…!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *