Hostelihost

image

Här vilar vi visst lite allihopa. Fast den som somnade på mitt bröst vaknade ur-pigg så snart hon blev lagd för sig själv. Som vanligt alltså.

Jag själv mår inte nämnvärt bättre, tyvärr. Jag inte ont i halsen och öronen längre så det känns hoppfullt! Däremot ligger jag inne med en sjuhelsikes hosta, en som dunkar ordentligt i huvudet och får bäckenbotten att svikta vid varje host.

På BVC rekommenderar de honungsvatten för att slippa hostan. Kul skämt. Själv är jag mer inne på halshuggning i mina mörkaste stunder om de sömnlösa nätterna.

4 thoughts on “Hostelihost

  1. Åh, så hemskt! Nej, jag har ingen hostmedicin, för jag har uppenbarligen sluppit just den biten av förkylningen utan den har istället satt sig på Lilla E. Hon låter som… 🙁
    Finns det inga hostmediciner som är okej att dricka nu? Låter ju hysteriskt i så fall. För det är ju rätt svårt att orka bli frisk om man inte får sova på sig energi!

  2. åhh krya på dig, här är alfred helt hes av sin förkylning och hosta den lilla stackaren. vi andra snörvlar ikapp men jag har ta i trä sluppit hostan än så länge.
    kram

    glömde ju säga, inte samma Dr Dr som vi känner tyvärr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *