I alla väder

image

Det här med att ha hund alltså… det får en ju att komma ut i alla väder. Jo, ibland kan jag fuska om vädret är som idag och då går jag bara en snabbis med henne så får vi ta igen det där dagen därpå. Men när regnet öst ner flera dagar i rad och jag redan utnyttjat fusket till bristningsgränsen, ja då är det bara att ge sig ut på den där ordentliga promenaden, trots väder och humör.

En sådan dag fick det bli idag! Med ett riktigt bra regnställ, bästa gummistövlarna, keps och handskar kan man gå lite överallt utan att ens besväras av ösregnet. Fantastiskt! Och eftersom jag har vilodag från träningen idag fick jag ett välkommet avbrott att rensa hjärnan i den friska luften.

Mitt regnställ och min Windstopper från Haglöfs är lätt mina absolut bästa klädköp och ett stort måste om man bor i denna stad, Karlskrona med vind i segeln!

image

2 thoughts on “I alla väder

  1. Jodå, har man en hund som vill ge sig ut i regn så 🙂
    Regnar det en vecka i sträck kanske man kan få ut vår stora luns i en halvtimme, max…

    • Haha! Så skönt! Säger jag som har en annan typ av hund… Även fast det var skönt att komma ut tillslut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *