Inspirerande möten

Två givande dagar i Stockholm avslutades idag med en härlig lunch med min vän Maja. Hon är alltid lika inspirerande och vi pratar på varandras inandning, så att vi ska hinna med så mycket informationsutbyte som möjligt på kortast möjliga tid. Många ord i luften alltså, men oj så mycket jag får med mig!

Igår jobbade jag sent, men var så uppe i varv efter ett givande möte, så jag bokade in en fika med en studiekamrat från Linnéuniversitetet, där jag pluggar nu. Eftersom det är en distansutbildning ses vi bara några gånger per termin och då har vi oftast bara möjlighet att prata under en kvarts paus ungefär. Det var härligt att träffa henne, Elin. Vi är så sjukt olika på flera plan men samtidigt så väldigt lika på andra. Galet lockande, inspirerande och spännande att utbyta tankar, erfarenhet och känslor med någon som Elin! Hon är dessutom nominerad till Årets chef i år. Hur coolt är inte det?!

Lunchen med Maja var strax innan jag skulle flyga hem, så tiden var lite knapp då både hon och jag hade möten innan, på olika ställen i Stockholm. Jag skrev till Maja att hon skulle välja ett ställe (hon som bor i Stockholm sedan många år) och att jag skulle infinna mig där en viss tid. Jag fick en adress och möttes av tusentals färgglada lampor och ett ställe som inte riktigt gick ihop med min bild av Östermalm. Men herregud, vad gott!! 

Så jag rekommenderar starkt Koh Phangan för er som gillar asiatisk mat! Ligger på Nybrogatan 8 och är lite crazy. Och galet gott. 

Sammanfattningsvis har jag haft två mycket bra dagar i Stockholm. Flera givande jobbmöten som gav massor med energi och en hel del att jobba vidare med. Precis som jag hade önskat. Dessutom träff med två fina vänner som gav mycket inspiration till mig både inom jobbet och privat. Tack!

2 thoughts on “Inspirerande möten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *