Jag har en sak att förtälja…

Det känns som att jag glömt att berätta en sak. Så jag tänkte göra det nu…………. Jag driver ju ett företag som jag arbetat med i väldigt liten omfattning, men då och då har jag tagit mig an något uppdrag.

Tiden går och jag utvecklas med den. Jag har inte möjlighet att ta mig an något enstaka uppdrag då och då längre. Världen behöver ju mig! Så jag jag bestämde mig för att satsa.

image

 

Sedan en tid tillbaka driver jag Uppenbart. Vi är en utvecklingsbyrå som erbjuder en rad olika kurser inom kommunikation, ledarskap och presentationsteknik. Vi hjälper dig att utveckla dig själv och din organisation genom workshops, teamutveckling och individuell coaching.

Kanske är det just Uppenbart som ni behöver på din arbetsplats? Klicka in på uppenbart.se och läs mer om vårt utbud! Vi arbetar över hela landet.

Självklart finns Uppenbart på Facebook också! Och på Instagram under namnet uppenbartpunktse. Och via hemsidan kommer du åt Uppenbarts egen blogg. Vad vore ett företag utan en blogg?! Självklart kommer jag blogga vidare här på Militärmamman också. I Uppenbarts blogg kan du läsa mer om uppenbara reflektioner kring personlig utveckling, ledarskap, utmaningar i kommunikationen, att bli en bättre presentatör och mycket, mycket mer! Kika in för att se vad som händer på Uppenbart, tjuvkika på uppdrag, låta dig inspireras!

Och stötta mig gärna i min satsning genom att Gilla Uppenbart på Facebook!

Tack! <3

2 thoughts on “Jag har en sak att förtälja…

  1. Det skulle behövas en kurs i kommunikation på min arbetsplats, och något sådant är nog på gång…

    Lycka till med din satsning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *