Jag och grodan Boll

Sitter här och väntar på läkaren som ska ge mig min dom. Provsvaren har kommit och det måste vara en läkare som presenterar de för mig. Fatta vilken makt! Barnmorskorna och undersköterskorna är jättegulliga och kompetenta och allt man kan begära, men det är läkaren som är den viktiga. Tydligen. Jag hade aldrig klarat att arbeta på sjukhus. Om jag inte var läkare förstås. För då är man på riktigt.

Om allt der bra ut så får jag åka hem idag. Det är jag och grodan (Boll, för vi är mest lika även utseendemässigt) – vi som lever på hoppet. Hopp, hopp!

Jag kan ju annars tänka att Militärbebsien skulle kunna ta tillfället i akt och ploppa ut, nu när vi ändå är här. Om det sa plopp nu skulle det kännas så mycket säkrare. Man är ju i rätta händer så att säga…

Oj, nu kommer den viktiga läkaren! =)

3 thoughts on “Jag och grodan Boll

  1. Säg till den viktitiga läkaren att han/hon ska sätta igång dig, då kommer det höga trycket att försvinna och det höga plusset i urinen att gå neråt igen…

    Lycka till!

  2. Hoppas att du fick glädjande besked av läkaren, kanske lite sent att svara på det där med rakningen men jag kan ju tipsa ändå

    *viskar*

    Upp med ena benet på badkarskanten och använd en spegel. jag gör det samtidigt som jag duschar. 🙂

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *