Jobb och läkarbesök

image

Är i skogen med kadetterna och bedömer lektioner. Senast en om överlevnad. Det blåser friskt och kylan tränger in genom den öppna gylfen. Vackraste hunden är med och springer omkring. Lycka för henne! Och idag har hon fått en svart vän med sig, Helix. Och nyss kom en annan hund som hon hoppade på. Hundjävel…

Har även träffat mvc-läkaren idag och mitt tryck ligger lågt och bra men får inte bli lägre. Vilket underbart problem! Hon jämförde även mina prover nu med samma tid under förra graviditeten och sa att förutsättningarna ser bättre ut den här gången. Hoppas!

Hon sa däremot att jag skulle förbereda mig på att hon kanske kommer att sjukskriva mig halvtid nästa gång vi ses, om tre veckor. Det är inte bra att jag stressar. Jag blir dock tokstressad av att arbeta halvtid, då mina uppgifter kommer vara desamma, fast på hälften av tiden. Snart är min kollega även tillbaka och intensiteten på arbetet sänks, den värsta tiden är nu. Jag tänker inte heller gå runt och oroa mig för att eventuellt bli sjukskriven utan jag tar en dag i taget och så får jag se hur jag mår längre fram.

Benen i högläge och en sak i taget.

3 thoughts on “Jobb och läkarbesök

  1. Jag försöker fokusera på att det är för bebisens skull som jag gått ner i tid. Liiite lättare att släppa jobbstressen då! Om det blir så att du blir sjukskriven så får du helt enkelt plocka fram modersinstinkten 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *