Jobb på Stockholm Pride

image

Jag avbryter min semester ett par dagar för att arbeta i Försvarsmaktens monter på Stockholm Pride 2014. Det känns helt okej att jobba ett par dagar då jag just nu är inne på min sjätte semestervecka. Dessutom har jag riktigt roligt på mitt jobb, nästan jämt och dessa dagar är inget undantag!

Jag har aldrig tidigare besökt Stockholm Pride och inser att jag missat något. Vilken stämning!! Ett omväxlande yrke i skärgårdsmiljö, ni vet.

image

Under min rast gick jag en sväng för att titta i andra montrar och blev genast insvept i ett tält där jag blev utmanad att ställa upp i en tävling. Framför mig står tre dildosar uppradade och jag får förklarat för mig att jag på snabbast möjliga tid ska trä på kondomer på dessa. What?! Jag kanske inte räknas till de mest pryda människorna i världen, men det finns gränser för vad jag gör i uniform… en bild på det hade suttit snyggt!

Jag lyckades krångla mig ur situationen och fick istället tre bollar att slå ner burkar med. Det var inte min gren (heller)… och jag fick en prideklubba som tröst. Jag är helt enkelt mycket bättre på att skjuta AK5 än kasta att boll!

One thought on “Jobb på Stockholm Pride

  1. Det var en helt knäpp utmaning! :p Jag har faktiskt aldrig tidigare hört om att någon gjort liknande kondomtävling. Men det var nog smart att slinga sig ur denna situation! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *