Kompisabstinens

image

Det blir lång ledighet för barnen nu över jul och Elise pratar en del om sina kompisar och fröknar och försöker övertala oss om att förskolan visst är öppen så vi kan gå dit idag! Vi försöker hitta på saker men just att träffa andra barn är väl det som verkar gillas bäst.

Vi har hängt med flera vänner och alla barnen har lekt massor! Häromdagen var vi hemma hos Militarmamman Sofia och hennes två killar och där hittade Tilia en dinosauriedräkt att klä sig i. Idag har Läkarefamiljen varit här och fikat på fruktsallad och glass eller kvarg, vilket man nu valde. Mums! Finaste grannfamiljen bjöd på middag idag så där har vi spenderat kvällen. När jag smög upp en trappa för att titta till barnen hade alla fyra klätt av sig nakna och hoppade hej vilt i dubbelsängen!

Två dagar ledigt till för oss eftersom förskolan håller stängt för utbildningsdag på tisdag, sedan sätter våtterminen fart med full kraft!

2 thoughts on “Kompisabstinens

  1. ja det är samma här, två och en halv vecka har dom haft helt ledigt. känns som att det nya året börjar på riktigt imorgon på något sätt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *