Kompiskul!

Tjejerna och jag har semester även denna vecka. Härligt! Syrran och jag stod på loppis i Brunnsparken i söndags, mest för att göra något roligt tillsammans och för känslan som infinner sig när saker rensats ut och liksom försvinner ur ens liv. En bonus blev att vi gick några tusen plus också. Men himmel vad trött jag var senare på kvällen… Det som blev över skänkte jag sedan till Lindra, secondhandbutiken vid Kungsmarken. 

Igår tog jag med två kompisar till barnen (och mina två med såklart) för att leka i lekparken vid Mariedalskyrkan ungefär. En lekpark som jag sett i förbifarten när jag kört till Citygross och som jag tyckte verkade fin. Det var den! Barnen lekte järnet i flera timmar och hade hur kul som helst! Vi lekte ta fatt-lekar på den stora gräsytan och övade på både handstående och kullerbyttor. Roligt!

Efter en stund kom ett annat barn med sin pappa. De var från Afghanistan och vi pratade om livet där och hur det var att komma till Sverige. Han avlöstes av en annan pappa med två kids, denna familj från Hästö. Vi pratade och skojade istället bland annat om trångsynta Karlskronabor, skolor och träning. 

Kvällen avslutades med middag hos fina vänner. Sammanfattningsvis en omväxlande och mycket intressant dag med mycket kärlek, lugn, glada barn och vackra människor. Och kontraster.  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *