Kulan och jag på BM-besök. Och Tack!

image

Jag och kulan. Okej,snart har jag en bättre kamera… Blir man snyggare i en sån förresten?

Min fina barnmorska är tillbaka och hon konstaterade att Militärbebisen ligger med huvudet till mitt vänster, rumpestumpen nedåt och fötterna på min högersida. Jag fick en tid till hos henne i slutet på nästa vecka och om Militärbebisen inte har vänt på sig själv då (hoppas, men tvivlar) så bokar hon in en tid till mig på förlossningen för vändningsförsök.

Det är ju bara att avvakta, så det gör jag nu. Tur att jag har saker att underhålla mig med under tiden, som till exempel ett heltidsarbete, en familj men en 1,5-åring, ett 200 kvm stort hus, en galen och långbent hund, fula tankar om min kropp samt sju(!) tentor tills på fredag, eftersom jag även pluggar halvtid, lite vid sidan av sådär…

Så ursäkta min något dåliga kommentering på era fina bloggar för tillfället. Jag är snart tillbaka! Och TACK alla fina ni för uppmuntrande kommentarer och glada tillrop! Ni är guld värda allihop!

Kärlek till er!

11 thoughts on “Kulan och jag på BM-besök. Och Tack!

 1. Kommer säkert ha vänt sig litten plutten i magen =D skarru se =D. OJoj vad du har grejer att göra minsann, så du behöver inte känna dig sysslolös. Jag får dåligt samvete att jag inte besökt dig lika mycket, men lite att göra här med, så jag har mest svarat dem som skrivit till mig =D. Du är jättefiiiiiin =D, så tro inget annat

  Ohh man tackar =D, samt ja hoppas det med
  kramar

 2. åh men herregud, jag som tycker att jag haft fullt upp… nääästan heltid (90%) och astrid, vardag med en liten lägenhet på 70kvm…
  jag hinner endast blogga från mobilen för det mesta vilket gör att min blogg känns tråkig med sämre bilder och ja, är oftast dålig på att kommentera eftersom det tar tid att skriva på telefonen.. så du är ursäktad haha
  försök andas mellan varven och lycka till!!! kram

 3. Till mig sa min BM att det är vanligt att flergångsmammors bebisar vänder sig senare – eftersom livmodern är uttänjd efter tidigare graviditet. Då har bebisen mer plats och är inte i lika stort behov av att vända sig tidigt. Ibland vänder de sig inte förrän i vecka 38. (Som Felix tex, han var vände sig i v37+någonting.) Så jag håller tummarna för att även militärbebben tar sitt förnuft till fånga och vänder sig!

  Nej, tyvärr blir man inte snyggare på bild med en annan kamera, vilket är taskigt eftersom de andra man fotar har en tendens till att bli det! Jag märker jättestor skillnad i kontrast, skärpa och bilddjup mellan de bilder som är tagna med min kompaktkamera och systemkameran. Malva är född i januari och jag köpte kameran i oktober. Lite ångrade jag att jag inte köpte den tidigare så att även bebiskorten på M varit bättre.

  Min mobil går att ”vända” så att kameran fotar med webkameran istället för vanliga kameran. Det gör det liiite lättare att ta självbilder. Utan den funktionen hade inte M klarat av att ta kort på sig själv 😉

 4. Läskigt med vändningsförsök. men det går nog superbra. BM på förlossningen gör säkert sånt många gånger per år. Jag håller tummarna för att han/vänder sig själv.
  Fin bild 🙂

 5. Jag håller tummarna på att bebben vänder sig, vilket jag också tror ”han” gör! Han tar bara lite tid på sig, har inte så bråttom liksom…. Och jag förstår att du vill föda naturligt, men skulle det bli kjejsarsnitt så är det bara till att ring så kan jag lugna dig ;o)
  Ebba tittade på mitt ärr häromdagen och Jeppe sa ”Ebba lilla, därifrån kom du” så tittade hon på honom precis som om -är du helt snurrig eller!?! och drog ner tröjan på mig.. hahaha.. Underbara tös ;o)
  Allt kommer gå bra oavsett vad det blir.. Och DU är sååå himla fin så nu längtar jag också efter syskon till Ebba, tyvärr så går inte övertalningen så bra ;o)
  Och som föregående skrivare skrev, andas mellan varven. Jag jobbar 75%, har Ebba 16 månader och vill börja träna nu.. Jag hinner knappt blogga, så därför är mina kommentarer också få. Men du vet att jag finns här:o) Jag är impad av dig!

  Många många kramar Jenny

 6. helt underbar mage… (tycker mannen min också =) men det behövde jag inte skriva sa han! så det vet du inte om 😉
  hoppas lite förmår att vända sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *