Låtsaspengar och TV-spelsfusk

Hos barnmorskan gick det bra idag. Jag ligger ganska okej med blodtrycket, eller i alla fall acceptabelt. Efter besöket åkte jag till stan för att kolla lite i affärer. Jag träffade på Tuff-bästis och tog en kaffe latte när hon åt lunch. Sen mötte jag upp Natha och lille Melvin och vi kollade lite i affärer. Köpte tre pyttebodysar till Militärbebisen då jag upptäckte tidigare idag att jag knappt har några kläder alls i storlek 50/56. Däremot en hel massa i storlek 62, men det känns ju som ett tag dit.

Jag fick följa med på BVC-besök med Melvin. Det var spännande! Som att få tjuvkika lite på andra sidan liksom. Som att fuska i SuperMario bros 3 till en annan värld! Coolt.

Jag köpte även en fin tidningskorg och handdukshängare för presentkortet jag fick av mina arbetskamrater och gardiner till gästrummet som vi håller på att renovera, för ett annat presentkort. Roligt att handla på presentkort! Som låtsaspengar fast man får riktiga och fina saker istället för låtsaste i plastkopp och eventuellt en sandkaka till.

Nu är jag precis hemkommen från Knösö dit Vacker-bästis tog mig och vildhundarna på en tur vid badplatsen. Jag stod mest där, men vildhundarna grävde i sanden, balanserade på bryggan, badade och åt en massa korv som Vacker-bästis hade med sig från avslutningen på jobbet idag. Nu fiser hon nog gott hela natten. Inte Vacker-bästis, utan Vackraste hunden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *