Lucka 7: Berätta om ett av dina favoritfotografier

Underbar bild på Militärpappan och Vackraste hunden!

Underbar bild på Militärpappan och Vackraste hunden!

Jag bara älskar den här bilden! Den är tagen för ungefär fyra och ett halvt år sedan när Militärpappan och jag nyss träffats och flyttat ihop. Ja, vi gjorde ju liksom allt på en och en halv sekund… Och ni som missat hur det blev vi kan läsa om det HÄR. Är det rätt så är det!

Det är en spontanbild som jag fick till när jag kom hem från en löprunda en dag och fick se dessa två finaste på varsin ende av soffan, i samma sovställning.

Jag var hemma på leave från min sex månaders långa utlandstjänst i Bosnien och när jag kort därefter var tvungen att åka tillbaka till Bosnien fick jag ett mejl från Militärpappan med denna bilden, så jag skulle ha något att längta hem till. Och så hade han skrivit världens finaste kärleksförklaring – på rim – i samma mejl. Såklart har jag sparat allt!

12 thoughts on “Lucka 7: Berätta om ett av dina favoritfotografier

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *