Min plats i bastionen

image

Man vet att man är tidig till jobbet när man möts av dessa mörka fönster!

Jag har varit ensam med barnen ett par dagar och då jag både ska hämta och lämna vid förskolan är jag på jobbet först vid 07.20. Bra dagar, de där som flyter på ni vet… Jag är dock som mest effektiv tidigt på morgonen och är jag ensam i total tystnad får jag mycket gjort.

Så idag när Militärpappan är tillbaka hemma passade jag på att sticka extra tidigt.

Byggnaden jag arbetar i är från 1700-talet och var från början förläggning åt bastionens soldater. Otroligt häftigt att få arbeta i ett hus med massa historia – även om golven lutar så jag sitter i nedförsbacke och trappstegen i sten är så höga att jag som gravid fick gå baklänges upp till mitt tjänsterum!

2 thoughts on “Min plats i bastionen

  1. Ja folk brukar dyka upp runt 09 och åka hem runt 1430…;) Du glömde dock beskriva de trevliga toaletterna..;) Ha det bäst o kämpa på!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *