Ny vecka!

image

Inskolningsdags för Tilia och jag är ensam med barnen i två veckor. Jag hoppas på härligt väder med mycket sol så vi kan vara utomhus och få energi av ljuset!

I övrigt planerar jag för en vecka där jag kommer få mycket gjort, lite inredningsfix, vårstädning och pill i trädgården. Det blir ju totalt sett mindre träning för mig de veckor då Militärpappan är bortrest och den tiden har jag att lägga på annat.

image

Jag försöker boka upp lite släkt och vänner att komma hit och leka med barnen en stund så att jag kan gå ut med Undra och då passar jag såklart på att springa, så får jag in lite löpning i alla fall. Om någon har tid att komma hit en stund, men det får vi hoppas på!

image

Vi hann med att påbörja trädgårdsbestyren i helgen och trädgårdsmöblerna åkte äntligen fram! Jag ser fram emot en härlig vecka!

9 thoughts on “Ny vecka!

 1. I Kolmården är det dåligt med sol just nu men jag hoppas att du har bättre tur.
  Spännande med inskolning , hoppas det går bra .
  Kram

 2. Va spännande med inskolning, hoppas det går bra! och i mina öron låter det tufft att va ensam med barnen så länge, men du kanske är van? Har ni alltid haft det så, iom hans jobb? Vad fint ni får det i trädgården, skönt att ha en egen plats att bara kunna gå ut på. Kram!

 3. Lycka till på inskolningen, med den tjejen ni har ska det väl gå smidigt!

  Två frågor; vart har du köpt barnens picknick bord? Har letat efter ett med parasoll länge.

  Hur tränar du hemma när du är själv? Kanske kan man få önska ett inlägg? Jag har hantlar hemma men finner det så svårt med inspirationen, trots att det säkert är ganska lätt att få till ett hyfsat fyspass hemma….

 4. Frida, du är så jävla bra alltså. Läste precis om dina hemmagjorda TRX band. Det första som jag ska göra när altanen smält fram är att göra egna band och hänga upp på ett ställe som passar perfekt. TACK för vad som måste vara kanske årets bästa ”spara tips”. Fick en genomgång på gymmet av en instruktör med en massa bra TRX övningar, så jag har varit peppad att köpa egna och ha ute i trädgården.

  Vikter och stång har jag länge funderat på, ska slå slag i saken när vi är klara med övervåningen och vi får ”tomma sovrum” på bottenplan, varav ett ska bli ett träningsrum/gästrum.

 5. Vad fint det är med vårblommor. Här törs vi inte plantera något än, eftersom det fortfarande är minusgrader om nätterna. Och vi vet att vi kommer att glömma att ta in blommorna. Så det får vänta. Håller tummarna även jag för att det blir en bra och smidig inskolning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *