Om att lyssna till när kroppen vill ha mer

image

Idag hade jag vila inplanerat men kände mig både stark och pigg så jag körde ett simpass innan afterworken. 1500 meter crawl blev det med lite olika teknikfokus varje 250-metare. Jag kände mig rätt snabb i vattnet idag om än något trött i axlarna efter vad veckan har bjudit på i träningsväg.

Jag brukar understryka vikten av att lyssna på sin kropp för att undvika skador, sjukdom och motivationsdippar och likväl att låta kroppen vila när den behöver så tycker jag inte man ska vara rädd för att lägga in en extra växel de gånger kroppen talar för det!

Huvudsaken är att du äter tillräckligt så kroppen får en ärlig chans till energipåfyllad! Våga lita på din kropps signaler – det är du själv som känner den bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *