Om natten

Natten gick bra och nu har vi en till natt framför oss. Tack för alla kommentarer och tips! Jag skriver mer om detta om ett par dagar eftersom vi försöker få Elise att sova hela natten och det vill jag först se hur det fungerar för oss innan jag bloggar om det. Det finns så mycket åsikter i detta ämne och jag är inte mottaglig för dem just nu. Men snart! 

Hon åt i alla fall knappt en halv portion gröt med aprikospuré vid 19.00 och ca 120 ml ersättning/välling (hälften av varje) vid 20.30. Hon somande löjligt lätt i sin egen säng efter det, vilket typ aldrig tidigare inträffat! Nu ikväll blev hon serverad gröt vid samma tidpunkt men åt väldigt dåligt, knappt en fjärdedels portion. Däremot slukade hon nästan 200 ml ersättning/välling vid 20.30 och somnade efter högst tre minuter i sin egen säng.

Fortsättning följer…

Själv har jag kört ett löppass på gymmet idag, 40 min på bandet. Skulle hålla 140 i puls, men det var en smärre omöjlighet för det var alldeles för sakta tempo för mig. Det blev en ytterst obehaglig blandning mellan gång och löpning som inte passade mig alls. Jag bestämde mig därför för att ligga på en något högre puls, ca 150, och genast kändes det bättre! Har försökt äta enligt min PT:s kostrekommendationer idag, men gud vad mat! Jag har nästan tryckt i mig till stenmättnad, men ändå fick jag lämna lite av fiskmiddagen och har inte fått i mig ett enda mellanmål när jag borde ätit i alla fall två stycken.

Imorgon blir det styrketräning och ett ännu mer helhjärtat försök att få i mig all näring. Imorgon blir en bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *