Operation: Vardagsmotion inledd

image

Jodå, Operation: vardagsmotion fick sig en rivstart måndag som det är! Redan igår såg jag till att cykeln var pumpad, kläder framlagda och väskan packad. Allt för att det ska flyta så smidigt som möjligt på morgonen.

När jag kom ut till cykeln så regnade det. Militärpappan slog igen bildörren i samma stund som jag tog första tramptaget på cykeln för att köra till exakt samma arbetsplats som mig. Man skulle kunna tänka sig att jag omvärderade min situation och hoppade in i bilen istället, men nej. Har jag bestämt mig för att cykla så cyklar jag! Dessutom var jag klädd efter väder, fick massa frisk luft i lungorna och ökar dagens förbränning. Sånt prioriterar man gärna inte bort tänkte jag och tog det långa hållet till jobbet istället!

Nu har jag precis ätit lunch med de nyinryckta tjejerna som genomför Grundläggande Militär Utbildning (29 är tjejer av 240 soldater, det tar sig!) och tar mig nu en promenad i det helt fantastika väder Karlskrona leverear idag! En perfekt uppladdning för att rätta tentor resten av eftermiddagen!

image

2 thoughts on “Operation: Vardagsmotion inledd

  1. Årets första cykeltur till jobbet för mig igår, Nättraby – Karlskrona. Skön start på dagen även om cykelns växlar krånglade… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *