Ovanligheter

Jobbdagarna i Halmstad gick otroligt snabbt och gav mig mycket! Nu är jag proppad med idéer, motivation, inspiration och en massa energi att lägga på mitt arbete! Syftet med mötet var även att nätverka och skaffa nya kontakter och som något av en expert på området så nätverkade jag på i vanlig takt. Jag träffade en mycket trevlig tjej i min egen ålder (inte vanligt) från en av frivilligorganisationerna och vi hade många gemensamma arbetsområden att utbyta erfarenheter kring. Så hittade jag två potentiella gästföreläsare och en hittade mig!

Elise , Militärpappan och Vackraste hunden hade haft det bra här hemma och jag hann hem innan Elise somnade igår kväll. Natten har inte varit som den brukar utan Elise vaknade och skrek var tionde minut från midnatt. Tillslut fick hon ligga mellan oss i vår säng, vilket resulterade i att jag i princip inte sovit något alls. Men hon sov i alla fall bättre och vaknade bara tio gånger mellan 01.00 och 07.00. Hon verkade ha ont i magen, gaser och mycket kurr och knorr. Stackars liten!

Idag har vi varit i stan och ätit lunch med Fina Lina. Elise var ganska gnällig, tidvis störtförbannd och visste precis vad hon inte ville. Inte alls likt henne, det heller, så jag funderar på om hon är i någon speciell fas just nu? För tillfället är hon världens gladaste lilla skit och hjälper Militärpappan med ”den sista måltiden” i köket.

”Den sista måltiden” ja… Militärpappan och jag ska äta lite gott ikväll och bara mysa, för imorgon åker vi ifrån varandra och kommer inte att ses på över två veckor. Igen, känns det som, men sånt är livet!

Militärpappan ska på övning med jobbet och är borta ett tag, vilket innebär att jag inte kan jobba tre dagar i veckan de kommande två veckorna, utan kommer att vara föräldrarledig under tiden. En dag i veckan kommer jag dock arbeta hemifrån och sedan får jag ta igen mina dagar veckorna efter. Något sådant… Pussel, pussel, men det är väl så livet kommer se ut mer nu, antar jag.

Imorgon åker i alla fall jag och Elise på en liten tripp och blir borta i  nästan en vecka. Spännande! Vart det bär och hur får ni veta senare ikväll, om ni är intresserade!

2 thoughts on “Ovanligheter

  1. Eldric var inte fullt lika störd av att jag började jobba, men visst var han klängig när jag kom hem. Han lipar ofta utanför badrummet när jag är där nu. Det är helt enkelt väldigt viktigt att se mig eller höra mig nu när jag är hemma. På morgonen är det okej, men på eftermiddagen är det klängigt. Hoppas det går över och å så tradigt med bortaveckor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *