Plötsligt första advent 

En fantastisk helg, som tydligen visade sig innehålla första advent, lider mot sitt slut.Vi har farit åt lite olika håll och kanter den senaste månaden men just denna helg har vi varit tillsammans hela familjen. Och vi har haft förmånen att ha en familj till på besök, vänner som vi bara träffar någon gång om året. Det får det bli ändring på för vi måste träffas oftare! Gud vad trevligt vi har haft det! Vi har hängt, löst världsproblem, lagat mat, räfsat löv, shoppat, satt upp hår och annat viktigt alltmedan kidsen har lekt oavbrutet i två dagar. 

Det slog mig nyss att detta är första helgen på jag vet inte när, som jag varit helt ledig, utan vare sig jobb eller plugg. I fredags var jag på Linnéuniversitetet för föreläsning hela dagen och där var det som vanligt väldigt bra! Mycket intressanta föreläsningar och lite diskussioner kring stundande uppsats som jag ska skriva i vår. 
Förra veckan var jag i Stockholm och utbildade piloter från TUI fly, med mitt företag Uppenbart AB. Väldigt lärorikt och skönt att stänga av allt annat. På ledig tid sov jag mycket, vilade och passade på att träffa vänner som numera bor i Stockholm. Härligt!

Ikväll ska vi baka pepparkakor och lussebullar, dricka glögg och sätta upp lite adventsstjärnor. Vi kom i julstämning under eftermiddagen då vi julpysslade på Marinmuseum. Och planera kommande vecka såklart, för nu är vi på olika ställen igen. Men sen..!
Hoppas ni med har en fantastisk första advent !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *