Plugga ikapp och i förväg

image

Militärpsppan är hemma i eftermiddag och jag ska plugga. Vi har grupparbete i skolan och jag måste leverera till vissa tider. En något svårare uppgift för mig som ofta är ensam med barnen. Så jag måste passa på nu för alldeles strax åker dem iväg på övning igen.

För att prestera bäst måste jag ha lugn omkring mig så jag intar Övermormor och Övermorfars lägenhet i stan för de är inte hemma. Där sätter jag mig i lugnet och tystanden och kommer inte hem igen förrän jag anser mig klar.

4 thoughts on “Plugga ikapp och i förväg

  1. Åh vad spännande! vad är det du läser (kan ha läst om detta tidigare men minnet är som hos en guldfisk;))? Jag hoppade på en 7,5 hp’s kurs i antidoping..börjar imorgon. Ska bli så kul att läsa nåt som intresserar en på riktigt!
    ha en finfin vecka!
    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *