Pluggdagar

image

Idag och imorgon ska jag ägna de flesta av dygnets timmar åt att plugga. Militärpappan åker snart på övning och innan han är hemma igen ska mina examinationsuppgifter vara inlämnade så det gäller att utnyttja tiden på hans två lediga dagar nu. Umgås med min man får jag göra en annan dag om några veckor eller så!

Nu ska jag först en sväng till jobbet för att hämta lite material till examinationsuppgiften och sedan ska jag sitta ostört i lägenheten i stan. Där ska jag även sova i natt för att få ut så mycket som möjligt av torsdagen och även för att ladda batterierna med totalt ostörd sömn inför mina kommande femton ensamdygn med barnen och hunden. Välbehövligt!

image

10 thoughts on “Pluggdagar

    • Tack, Mirre! Lägenheten tillhör några i familjen men de är inte hemma (har ett hus med) så jag sitter där ostört. Skönt och effektivt!

  1. Härligt att kunna komma bort och få sitta ostört!
    Ska bli spännande att se hur det funkar när vårt vardagsliv (äntligen?) kommer igång om en månad, när jag som varit arbetslös ska ta ett par kurser för att komma ut bland folk (o hålla min utbildning uppdaterad)… Första ggn barnen kommer vara heltid på dagis…

    • Spännande tid du har framför dig Ingrid! Klart det kommer gå galant, fast det är ju en omställning, kanske välbehövlig. =)

    • Tack! Jag har en såndär ”donut” av när i. Köpte den häromdagen och använder den ibland. Gillar att det blir snyggt utan mycket jobb bakom! Imorgon ska jag klippa mig! (Topparna… =))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *