Projektledardrömmar

image

Jag har ett par intensiva pluggdagar med förhoppning om att slippa sitta med dessa böcker i påsk för att istället vara ledig med min familj. Just projektledning är annars ett mycket intressant ämne tycker jag, visst är det väldigt mycket information och mycket att hålla reda på men samtidigt mycket tydligt och handgripligt.

Ibland drömmer jag mig bort och tänker mig att jag arbetar som projektledare. Det vore himla roligt och intressant och jag tror jag har potential att bli riktigt bra! Men att rodda många olika projekt parallellt och att inte ha en fast bemanning, som i sin tur kanske jobbar i flera projekt samtidigt… Det verkar som en stor utmaning! Typ jättestor.

Vad säger ni projektledare och projektmedarbetare, hur har ni det?

Tur jag tycker så himla mycket om mitt arbete jag har idag! Jag planerar inte lämna detta i närtid men samtidigt är det viktigt för mig att ha visioner om framtiden! Men nu: Åter till studentlitteraturens förtrollade värld…

2 thoughts on “Projektledardrömmar

  1. Jobbar nästan uteslutande som projektmedlem nu vilket är intressant men även lite frustrerande. Alla har olika förhållningssätt inför de problem vi ställs inför vilket gör det svårt för en veta vilket ben en ska stå på. Å andra sidan lär en sig att bli flexibel och ta till sig nya arbetsmetoder vilket är utvecklande.

    Har själv sökt in till projektledarutbildning i höst och hoppas verkligen att jag kommer in. För som du säger, det är ett intressant ämne som dessutom är applicerbart på så många olika arbetsplatser och situationer. Håller tummarna för att jag blir antagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *