Skridskoåkning och bus

Idag har jag åkt skridskor! Vilken upplevelse (!) för alla andra som tittade på… mig. Jag gillar att sporta men just skridskor är kanske inte min gren direkt. Militärpappans brorsas gamla killskrillor var perfekt lagom mina fötter så vi åkte förbi Bertholds för en slipning av skenorna innan vi for vidare till vårt mål, rinken i Hanåsa. Killarna lirade lite hockey men tyvärr fanns det ingen klubba över till mig så jag åkte runt mest lite på måfå, gjorde lite snabba stopp, piruetter och lite andra konståkingskonster i största allmänhet. Typ.

Jag i rinken.

Jag i rinken.

Konståkning på hög nivå.

Konståkning på hög nivå.

Elise åt spagetti och köttfärssås till lunch med hela ansiktet, armar, ben och hår… Så det blev ett bad i badkaret efteråt för hennes del och hon älskade det! Hela dagen idag har hon varit på absolut topphumör och charmat oss alla! Hon har ”pratat” med både oss, hundarna och sina leksaker, åkt runt i gå-stolen och undersökt nya vrår och lådor och busat naken med mig en lång stund under höga tjut och gurglande skratt!

Jag är så kär! Tänk att det är möjligt att älska så här mycket!

2 thoughts on “Skridskoåkning och bus

  1. Vad roligt! Synd att vi inte är i Högsby. Då hade vi kunnat göra piruetter tillsammans. Och Elise och Inga Beatha hade varit så stolta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *