Spindeldille

Bilden är lånad av Jens.

Så. I natt vaknade jag till av en känsla om att något djur kröp på mig. Någon med fler ben än två. Jag viftade till lite med handen mot bröstet där det kittlat till och intalade mig samtidigt att det säkert bara var ett hårstrå. För jag kan liksom inte hålla på och tro att det kryper läskiga djur i min säng. Kan inte skrikandes flyga upp ur sängen och vifta med alla löst hängande kroppsdelar såsom armar, ben och nyammade bröst. Jag kan inte hålla på så längre. Jag är mamman nu. Mammor gör inte sånt.

Så. Jag somnade om i godan ro. Ett par timmar senare vaknar jag av samma känsla och skulle ändå gå upp. När jag drar av mig täcket, vad händer då? Jo, en SPINDEL klättrar ned för mitt ben. Ett kryp med inte färre ben än ÅTTA stycken. En såndär otäck svart spindel med muskliga ben, ni vet. Typ Svarta änkan…

Jag försökte behålla mitt lugn ett stund och beordrade sedan Militärpappan att förgöra den. Men då var den BORTA! Det är alltså ett otäckt åttabenigt svart kryp med muskliga ben på vift i min säng. Och där ska jag sova. Jag känner mig inte trygg. Inte lugn. Inte normal. Bara jävligt obekväm!

Sedan dess har jag dille på spindlar och tycker att det kryper på hela mig. Den är här någonstans. Nyss innanför mina mysbyxor, kändes det som… Nej, nu bakom örat. SUCK!

8 thoughts on “Spindeldille

  1. Åh herregud, jag hade flyttat. Jag är så fruktansvärt rädd för spindlar och min största mardröm är att ha en spindel i sängen!

    Fast en kompis till mig köpte en lägenhet för några miljoner i Vasastan i Stockholm och efter en vecka vaknar hon av att en råtta kryper över täcket. Då skulle jag nog faktiskt föredra en spindel!

  2. Exakt samma sak hände mig för ungefär två månader sen känslan är fortfarande kvar, framförallt när jag ska sova. Det är så obehagligt och jag vill så hemskt gärna att det försvinner så jag kan känna mig trygg i min egen säng igen!

    • Självklart Jens! Missat det och har nu korrigerat.
      Tack för påminnelsen och lånet av den läskiga bilden! Hoppas du inte träffat på fler spindlar i denna dignitet…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *