Testpanel

image

Eftersom jag är en Buzzador har jag fått förmånen att prova Dove oxygen & moisture schampo och balsam. Dessutom fick jag flera mindre förpackningar att ge till mina vänner, så de också kunde utvärderdera vad de tyckte om produkten. Det är extra roligt att kunna dela ut bland de som önskar tycker jag!

Målgruppen här var kvinnor med nordisk kvalitet på sitt hår, vilket innebär tunna fina hårstrån. Dove menar att de återfuktar håret och ger nytt liv till fint, platt hår. Jag har typiskt nordiskt hår. Till och med plattatångar jag det varje dag, för att bli ännu mer nordisk kanske?

Jag brukar använda såntdär svindyrt schampo och vara ungefär lika nöjd som när jag använder något annat, men vågar liksom inte ”byta ner mig”, för risken att plötsligt vakna som ett troll, som frisörerna drar otaliga historier om. Men alltså jag måste säga att jag är nöjd med Dove’s schampo och balsam! Är lika fin i håret nu efter en månad med detta schampo som efter månader med mitt tio gånger så dyra!

Dove’s schampo luktade framförallt galet gott! Sådär så jag var tvungen att ta lite extra innan jag slutade duscha för att försäkra mig om att doften hängde kvar i mitt hår, länge!

3 thoughts on “Testpanel

  1. Är skeptisk mot Dove, sedan vi provade deras standard, återfuktande tvål. Luktade starkt och torkade ut. Inte alls bra för mig, inte heller maken som aldrig annars reagerar på olika tvål. Men, shampot kanske är en annan grej.
    Jag kör annars på Barnängens shampo, däremot klarar jag inte deras deo. 🙂

      • Börjar klia på mig av vissa sorters parfym efter att jag använt parfymerade bindor (vem kom på den idén egentligen? ) av misstag. Eller, mamma köpte dem o jag tänkte att jag kan väl lika gärna använda när jag nu har dem… o fick utslag av dem.
        Så, choklad, apelsin o viss parfym reagerar jag numera på efter den händelsen. :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *