Tjejmys på en lördag

image

De här två suddisarna och jag är ensamma denna vecka och har det faktiskt riktigt mysigt! Det var längesedan Militärpappan var borta och det märks att tjejerna blivit större. Så mycket enklare att ha och göra med, leker mycket med varandra, hjälper till och är riktigt roliga att hänga med.

Nu lät det som allt är fantastiskt och på sätt och vis är det så, men för att jag inte ska minnas fel när jag tittar tillbaka här så vill jag lägga till att gnäll, trots,  slängasigpågolvetmentalitet, vägrasomna, göra tvärt emot osv. inte är något som inte förekommer längre. Nejdå.

Livet. Charmen. Och de grå hårstråna… Tilia är synnerligen bestämd av sig och Elise gör inte alltid som jag säger direkt men oftast har hon ett busigt uppsåt snarare än tjurigt. Skönt!

Idag tog vi sovmorgon till strax före åtta (!) och drog sedan till Friskis och Svettis för familjegympa. Iklädda ballerinadräkter. (Obs! Inte jag). Vackerbästis kom hit och vi tog fika med oss till den fina lekplatsen i allén i Spandelstorp där vi alla hade det skönt i det fantastiska vädret! Barnen och jag åkte till Mc Donalds och efter att alla morötter doppade i ketchup(!) var uppätna lekte de järnet tills vi åkte hem och det var dags att sova.

En härlig dag helt enkelt! Fler såna tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *