Underbara busunge!

Natten till idag har varit fantastisk! Jag somnade direkt när Tuffbästis och hennes Snygga kille åkte och eftersom inte Militärpappan var hemma i natt så fick Tilia ligga på hans sida av sängen efter första nattamningen. Kändes lyxigt för jag brukar försöka lägga tillbaka henne i sin säng då jag inte sover alls bra med henne bredvid mig. Men visst är det väldigt behändigt att bara vända sig på sidan när hon vill äta. Så bekvämt att jag inte har koll hur många gånger hon åt i natt och i ärlighetens namn har jag faktiskt inte en aning om hur hon ens hamnade i sängen… Jag måste varit väldigt trött.

Elise sov hela natten i sin säng utan att vakna en enda gång. Tack sötaste Elise! För er kännedom så kom Militärpappan hem nu ikväll och nattade Elise. Hur lång tid det tog? Max fem minuter. Vilket jävla skämt! Hon testar mig som tusan sedan Tilia föddes och är bara trotsig mot mig, hela tiden. Åter igen – varför blev jag en mamma och inte en pappa?! Ja, det har ju sina fördelar att vara mamma med, men inte just idag. Inte heller när man börjar löpträna igen efter en graviditet… Been there done that.

Min dag har varit bra idag, jag har haft mer energi, träffat en fin vän, gått en promenad, med omsorg valt mina aktiviteter, Militärmorfar har varit här och lekt med Elise en stund, jag har ätit god mat och Militärpappan har kommit hem! Just det, Elise har inte varit så utmanande mot mig idag. Det enda hyss hon hittat på vad jag vet är att hälla en deciliter vatten rakt över sin Lillasyster, med avsikt. Och så sprang hon visst ut i regnet utan strumpor på förskolan med och hann runt huset innan fröknarna fick tag i henne. Men det vet jag egentligen inte, för jag var ju inte där. Busunge!

 

11 thoughts on “Underbara busunge!

 1. Ohh skönt att pappis är hemma igen, och minsann gick det så smidigt med läggandet för honom. Så hon trotsar mamma sötisen =D.

  Ohh skönt att du haft en bra natt och dag. Samt skönt att vovven är bättre, men skumt att det blir sådär, men hon är väl som du säger så tom i magen så slemhinnorna retas eller ngt kanske.

  Hoppas att du får sussa gott i natt med, jag ska jump i sängen nu

  kraaaamar

 2. Ja du… Du e inte inte ensam om att storasyskonet utmanar till max nu när lillsyster är hör!!!!
  Anton går al in och trotsar och gör livet väldigt jobbigt för mig då jag är ensam mycket fortfarande. Men men, det är väll bara en period o går väll över snart!
  Hoppas det gör det för dig oxå!

 3. Herregud vilken kamp med Elise! Hoppas det lugnar ner sig snart!
  Jag valde inget alternativ av de jag fick… Skrev att jag önskar fortsätta min kommendering tiden ut (-14) och att inte ta en insatsbefattning eftersom jag inte är beredd att åka utomlands igen och därför inte sno en sån plats av nån annan. Så beroende på hur man läser det så kan det tolkas som om att jag aldrig vill komma tillbaka till dem så vi får väl se om man står utan jobb i vinter då!!

 4. Cebastian skulle inte ens tänka tanken att testa Henrik. Men mig, gärna och ofta. Men då får man snällt tänka att de testar den de känner sig tryggast med. Fast ibland är inte det så lätt.

 5. Vilken härlig liten busunge!

  Tack för din urgulliga kommentar. Hade just en bloggsvacka och tänkte ”vad skriver jag för blaj”… och så fick jag syn på din fantastiskt fina kommentar och så hoppade jag ur den lilla bloggsvackan.

 6. Hahahaha-…. Underbara busunge kan jag bara hålla med om 😉 Hihihiiii… Så stor hon blivit.. Gud nu måste vi bli friska så vi får träffa er och ert nya tillskott… Elise och Ebba lär busa ikapp för vi har en lite Emil/Pippi i Fjölebro kan jag lugnt tala om hehehe… Kraaaam

 7. Har läst din blogg till och från ett tag men aldrig kommenterat förut. Känner så igen mig i två-barnslivet och hur vi hade det när lillan kom. Storebror testade och testade, framför allt mej, men även sin pappa, men det gav med sig efter ett tag. Hoppas det gör det för er med. Ensamma kvällar är inte alltid lätt. När lillan blev lite större och fick ordentliga läggningsrutiner kunde jag börja natta dem tillsammans (även om lillan har svårt att ligga still och lyssna på saga…). Håll ut, vissa perioder måste man bara igenom! Tack för trevlig blogg:).

 8. Ja detta med att testa, som tur är så är det rätt lugnt här hemma men det är väldans mammigt. Inte så konstigt iof men lite tröttsamt ibland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *