Utan botten

Efter joggingen / powerwalken i eftermiddags har jag varit fullständigt omättlig! Jag skulle lätt kunna äta en hel älg, men har fått lägga band på mig. Det finns liksom inget stopp, jag känner inte det minsta mättnadskänsla och vad jag än stoppar i mig skriker kroppen efter mer! Jag blir galen!!

Föräldramötet gick bra och pedagogerna hade satt ihop ett jättefint bildspel som visade vardagens aktiviteter på förskolan! Bland annat var det ljudupptagning på barn som sjöng i bildspelet och det är roligt att höra att alla barnen verkligen gurglar fram ”R:en” från långt ner i halsen. Det äR ju så vi pRataR häR neRe… Även Elise börjar försöka forma dessa skorrande ”R” och säger ”Titta däouR”, till Militärpappans stora förtret. Han pratar ju på rullande R, han. Men nu boR vi i KauRlskRona så då fåR man gilla läget!

Jag är hiskeligt trött ikväll och ska bums i säng så jag orkar med att vara effektiv, aktiv och trevlig imorgon. Och så jag inte stoppar i mig mer mat!

4 thoughts on “Utan botten

  1. Det är kul med dialekter. Skrattade så en gång när kompisens unge sa nånting med värsta Halmstadsdialekten.
    Kan ju ringa sjukhuset men jag ska dit på måndag så jag försöker att inte tänka så mycket på det.
    Tack för omtanken. Kram

  2. Hahaha! Åh jag vill höra Elise prata!
    Jag pratar ju riktig stockholmska och E pratar lite mer norduppländska, och det slog mig att Isak kanske inte kommer prata som jag, hemska tanke! Så jag förstår hur Militärpappan känner…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *