Välkommen vardag!!

Sju veckors sommarledigt är nu passerade och imorgon väntar jobbet igen. Jag har älskat att vara ledig och nu är jag så himla taggad på att börja jobba igen. Jag älskar att jobba! Sådär så att jag har smygjobbat lite under semestern, med Stockholm Pride och Marinens dag, men även med några andra uppgifter som jag vet drar i gång för fullt under hösten. Det här med att ligga på förkant är så himla befriande, tycker jag. 

Tjejerna och jag har varit själva sedan en vecka och har allvarligt talat inte full koll på när Militärpappan kommer hem. Vi har haft så många lediga veckor ihop i sommar så att vara ifrån varandra känns riktigt fint. Härligt att få längta, bland så mycket annat. Nu drar hösten igång och det innebär en del pusslande för att få livet att rulla och det är både utmanande, kul och bitvis lite svårt. Men det brukar alltid bli bra, med en gedigen planering och Google-kalendern så löser sig allt.

Studierna kör jag såklart vidare med och är nu inne på sjätte och sista året på programmet för ledarskap och organisation som jag studerar vid Linnéuniversitetet. Jag är pepp! Elise börjar Förskoleklass och förra veckan skolades hon in på en för henne helt ny skola där hon inte kände någon! Stort och spännande för henne. Tilia ska till förskolan imorgon och är taggad till tusen för hon längtar efter både pedagogerna och kompisarna. Barnen har varit sommarlediga i nio veckor!

Förutom att det ska bli roligt att träffa mina kollegor tycker jag att lite mer rutiner är skönt att få snurr på igen, tidigare kvällar överlag kanske… Lunch med vänner, massa träningskompisar runt mig och alla utmaningar som väntar med jobbet. Det här blir en bra höst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *