Vårdagjämning med snö

Kommer ni håg att jag var med och tävlade om den här coola kylväskan inne hos Alfva? Jag VANN! Och förra veckan fick jag hem väskan som innehöll flera Ella´s i olika smaker. Såklart är de uppätna för längesedan, Ella´s går alltid hem hos oss! ella_tävling_

Elise är hemma från förskolan idag för de håller på att byta värmesystem där och just idag har de varken vatten eller värme. Vilken arbetsmiljö! Så jag valde att ha Elise hemma idag så har de i alla fall ett barn mindre att tänka på. Tyvärr snöar det här idag, vårdagjämningen till trots. Såklart blir jag less och grining men tänker samtidigt att detta måste ju verkligen vara det sista av vintern för snart ska våren vara här.

Tänk vilken racerfart våren kommer med snart!

Det blir till att hitta på en massa aktiviteter här hemma för att hålla Elise i schack idag. Pärla, leka med lera, baka och bada står på önskelistan. Får se vad det blir av det hela.

Vad hittar ni på med barnen långa dagar inomhus?

3 thoughts on “Vårdagjämning med snö

  1. Kul att den var uppskattad! Måste säga att jag är lite avis på väskan – hade gjort sig grym på stranden i sommar! 🙂
    Lilla A har ju varit hemma från förskolan nu i 2 veckor (eftersom Lillasystern kräktes förra veckan och nu är de ju i stugan) och nog märker man skillnad på hennes humör mot när hon får gå och leka med kompisarna. Men det blir mycket pärlplattor, lite pussel och en massa massa spel.

    Svar: Nej, det är via min PT-online som jag har ett löpprogram specifikt för mig och min svaga moral. Haha. Det känns bra helt enkelt. Men du tror att jag skulle orka mer om jag sprang med någon? Njae. Mina ben är som tegelstenar – de står stilla.. 🙁 Förstår inte, för jag har ju inga problem att skutta runt en timme men när det kommer till jogging – då är jag helt stum.

  2. Skönt att höra att det inte bara är vi som drabbats av den vita fasan idag 😉
    Eftersom Lillebror fortfarande är en fena på att stoppa allt i munnen och bita av kritor drar jag mig för att plocka fram leran, kritorna och målarfärgen. Allt det där som Storebror älskar, och behärskar utan att äta upp det… Pärla går an, bada är en höjdare, bygga tågbana och köra med bilar är också en sysselsättning som kan pågå i timmar, om man håller sällskap. En film, bygga lego, kolla i böcker…

  3. Vi brukar med försöka med något pyssel, kanske bak (fast försöker undvika det på vardagarna just nu förutom nyttiga frallor och så), film och spel. Det är hemskt att vara hemma en hel dag tycker jag, behöver iaf ut en liten runda 😉 haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *