Vilar under hot

Idag har jag verkligen hittills försökt följa barnmorskans råd om min nya livsstil. Hur tråkigt som helst! Men kanske nödvändigt… Nu är klockan tre och jag är verkligen uttråkad till max!

Jag gick upp vid halv åtta för att ge Vackraste hunden mat och ta ut henne på en liten och långsam promenad. Hon springer lös, så jag går sakta, sakta efter. Vi, jag och Vackraste hunden alltså, åkte till Maxi för att inhandla frallor och lite god frukost. Väl hemma väckte vi Militärpappan och åt en lång och god frukost tillsammans, som han plockade undan efter.

Medan Militärpappan började lägga golv i gästrummet, klippte jag till tapetbitar som jag ska klistra på en byrå som ska stå i samma rum. Sen blev jag trött. Jag la mig i sängen för att läsa dagens bilaga till Kvällsposten och Vackraste hunden fick ligga i mitt knäveck. Vi mös. Sen somnade jag. Två timmar senare vaknade jag i lite av panik när jag direkt kände mig skyldig, dålig och stressad över att sova två timmar mitt på dagen. Fast jag vet att det är meningen. Att sova alltså!

Nu sitter jag här sedan någon timme tillbaka med benen i högläga och surfar runt lite på nätet. Vackraste hunden vill gå ut. Jag också. Men Militärpappan har hotat mig med att om jag inte gör som BM säger, så ska han sluta att massera mig! Det var det absolut värstaste han kunde dra till med! Så jag lyder. Så mycket jag bara förmår.

5 thoughts on “Vilar under hot

  1. Klokt agerat, både av Militärpappan och dig.
    Var rädd om dig nu ett par veckor! Tids nog kan du springa i vänstervarv och göra allt du vill – men låt nu var sak har sin tid.
    Ibland måsta man kunna lysna på en gammal gubbe också:-)

  2. Halloj Tjejen.

    Vilken trevlig blogg du har, å vad skoj att du hittade till min hemsida. Jag har letat på din bloggsida men hittar ingen mail till dig, du kan väl maila mig!!

    Kram Kram Millan!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *