Vitaminboost

Jag har ont i halsen men tänker mota bort förkylningen snabbast möjligt. Detta gör jag bäst genom att dricka mycket vatten, vila och äta mycket och näringsrikt. Hade tänkt träna med Mammorna idag men måste tyvärr stanna hemma. Jag får passa på att sova när Tilia ska sova. Det gäller att passa på för ikväll kommer Elise hem igen och hon är med förkyld och den som smittade mig… då finns genast färre möjligheter till vila och återhämtning.

För ett par år sedan köpte vi en råsaftcentrifug för att kunna göra äppeljuice av alla våra äppel i trädgården. Idag ställde jag fram den och pressade mig ett glas med äppel och ingefära. Gott och lite sticksigt i halsen! Och jag menar fem äpplen och  en decimeter ingefära är det ju inte varje dag man stoppar i sig direkt. Inte i ett svep i alla fall!

image

Det ser ju mest ut som kaffelatte men smaken är gudomlig! Jag smuttade upp smoothien framför brasan och känner redan hur alla virus flyr min kropp!

image

6 thoughts on “Vitaminboost

 1. Så gott att kunna pressa eget sådär, samt så god den där drinken såg ut. Ohh fortsätt att kurera er

  Tackar ;), fast näee det är inte nygjort, är ett tag sedan, skulle nog behöva fylla i utväxten eg. Men tog inte slingor som var så stor färgskillnad från mitt eget hår så utväxten luras bort lite, man ser den inte direkt sådär =D

  kramar

 2. Det låter verkligen smarrigt!! Önskar jag också hade en brasa att mysa framför. Saknade dig på träningen idag, jag hoppas du kurerar dig snabbt så du kan hänga med snart igen.
  Kram, kram

 3. har också en sån men är dålig på att använda den. min favorit är annars att bara köra ner lite av vad man har inkl morot. brukar bli bra och kul de gånger vi gör det för astrid att se hur det förvandlas till juice.
  smart med ingefäran, det ska jag komma ihåg!

 4. det där SKA jag bara testa, gör det efter middagen, och får försöka tvinga i barnen lite med. de är båda förkylda men jag försöker mota min ev. antågande förkylning med allt vad som finns 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *