Att njuta eller våndas

image

Barnen sover fortfarande och jag vaknade tidigt av all fågelsång. Underbart! Började dagen där jag avslutade gårdagen med att dra ut vissna grenar från vår häck som vi har runt tomten. Sedan tog jag ett steg bakåt och känner ungefär total hopplöshet över häcken som spretar, är ful och halvdöd på sina ställen. En bit har helt övertagits av lönn. Suck.

image

Jag tog en kopp te och slog mig ner på morgonens soligaste plats. Beslutade mig för att njuta av trädgården istället för att känna hopplöshet för det vi inte har.

image

Här kommer vi ha det fint i vår och sommar! Redan förra helgen åt vi middag ute första gången i år. Så härligt!

image

Under paviljongen skyddas vi från både stark sol och regn när det behövs.

Men jag måste ta tag i häcken runt huset… Och jag ser tre alternativ:
1. Klippa ner den massor och hoppas att den tar sig.
2. Dra bort den med maskin och plantera ny eller sätta plank.
3. Flytta.

2 thoughts on “Att njuta eller våndas

  1. Nr 3 känns ju inte som ett alternativ 😉 i synnerhet inte innan militärpappan kommit hem…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *